Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, kentte dün akşam 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu beşinci hafta maçında Ermenistan ile karşılaşan A Milli Futbol Takımı'nı kamp yaptığı otelde ziyaret etti.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Vali Aksoy, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile görüştü.
.jpg)
Vali Aksoy, Eskişehir ve kentteki spor faaliyetleri üzerine Altıntop ve Kuntz'a bilgiler verdi. Altıntop ve Kuntz da A Milli Takım'a şehirde gösterilen konukseverlik ve organizasyon için kendisine teşekkürlerini sundu.
.jpg)
Ziyaretin ardından Vali Aksoy'a milli futbolcuların imzaladığı A Milli Futbol Takımı forması hediye edildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Enflasyon yerinde saydı karşılıksız çekler patladı!
Tarkan Demir
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu