Eskişehir'in istediği oldu! Hızlı tren..

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'in istediği oldu! Hızlı tren..
A
a

İki hafta önce gazetemizden “Antalya Eskişehir’i istiyor”  manşetiyle verdiğimiz  haber, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açıklamasıyla gerçek oldu.  

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Geçtiğimiz iki hafta önce gazetemizden “Antalya Eskişehir’i istiyor”  manşetiyle verdiğimiz  haber, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun açıklamasıyla gerçek oldu.   (ATSO) Başkanı Ali Bahar, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Meclis Toplantısı’nda öncelikli olarak Antalya’ya hızlı tren yatırımı için kampanya başlatacaklarını duyurmuştu. Bahar, Antalya - Eskişehir hattının hayata geçirilebilmesi için atmaları gereken ilk adımın ise bu projenin 2024 yılı Cumhurbaşkanlığı Yatırım Programına alınmasını sağlamak olduğuna dikkat çekerek,” Projenin hayata geçirilmesi için yoğun çaba sarf edeceğiz. Bunun için yola çıkıyoruz. Hedef 200 bin imza. Bu büyük bir projedir” ifadelerini kullanmıştı. 

İki hafta önce Antalya'da gerçekleştirilen Meclis Toplantısı’nın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Eskişehir-Antalya arası ulaşımın hızlı tren ile 2 saate düşeceğini duyurdu. Paylaşımında ‘İstanbul- Antalya Hızlı Tren Hattı’nın iki şehir arasındaki 714 kilometrelik mesafenin 4 saat 45 dakikada aşılacağını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâh bilgilerini paylaştı. Çalışmalarına devam edilen yeni proje ile 347 kilometre mesafelik mesafe olan Eskişehir-Antalya arası ulaşımın 2 saate düşeceğini duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sosyal medya paylaşımı vatandaşlarda heyecan oluşturdu.
 
İşte gazetemizde “Antalya Eskişehir’i istiyor” başlıklı manşetimiz:

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
. 13 Mayıs 2023 17:29

Siz ilk önce uçağı kaldırın treni yaparsınız.

0 0 Cevap Yaz
Cabbar 12 Mayıs 2023 23:53

Secim yemlemesi

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi