Eskişehir’de son günlerde etkili olan soğuk hava, kent merkezindeki hareketliliği önemli ölçüde azalttı. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, soğuk hava ve kar yağışı uyarısı yaparak, şehir genelinde düşük sıcaklıkların etkili olacağını duyurdu.
Özellikle öğle saatlerinde, şehir merkezindeki caddelerde ve sokaklarda alışılmadık bir boşluk gözlemlendi.
Soğuk havaya karşı tedbirli davranan vatandaşlar, dışarı çıkmak yerine evlerinde kalmayı tercih etti. Dışarıya çıkmak zorunda kalanlar ise kalın giysilerle soğuktan korunmaya çalıştı. Bu durum, esnafı da olumsuz etkileyerek işlerde belirgin bir düşüşe yol açtı. Şehirdeki yoğunluğun azalması, özellikle alışveriş yapan vatandaş sayısının düşmesiyle esnafın satışlarını zorlaştırdı.
Meteoroloji, soğuk havanın önümüzdeki günlerde de etkili olacağını ve kar yağışının devam edeceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.










Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Halkın yanında olan esnafa selam!
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Sağduyu her şeyden önemli
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
