Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından Tepebaşı ilçesi Baksan Sanayi Sitesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanan ve sürücülerin yoğun olarak kullandığı Eğitmen sokak ve 3070. sokakta sıcak asfalt serimi ile bordür çalışması gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Belediyesi’nin birçok noktada yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.
Tepebaşı ilçesi Baksan Sanayi Sitesi’nde Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü ekiplerinin alt yapı işlemlerini tamamladığı sokaklarda üst yapı çalışmaları gerçekleştiriliyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince Baksan Sanayi Sitesinin merkezinden geçen ve ESKİ Genel Müdürlüğünce altyapı çalışmaları tamamlanan Eğitmen sokak ve 3070. sokakta bordür taşı döşeme ve sıcak asfalt serimi yapılıyor. Kısa sürede tamamlanacak çalışmayla bölge konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşacak.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışma nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını ve alternatif güzergâhları tercih etmeleri konusunda uyarıda bulundular. Yetkililer ayrıca kent merkezinin yanı sıra kırsalda da çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade ederek, ekiplerin yoğun bir mesai sürdürdüğünü belirttiler.
Yıllardır yaşanan sorun çözülmüş esnaf yağmurda çamur ağlıyordu emeğinize sağlık
Yarım yapılan alt yapı tamamlanmamış bir alt yapıyı tamamlandı demek ne kadar doğru
Güzel de sokakları daraltılması büyük sorun.Araba park sorunu zaten vardı 2 ye katlanıyor.