Eskişehir için güzel haber: Yeni yeri ...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir için güzel haber: Yeni yeri ...
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez, Eskişehir İcra Daireleri Başkanlığı'nın yeni binasında görev yapacağını duyurdu.

İcra Daireleri Başkanlıklarının Türkiye çapında bulunduğu 13 ilden biri de Eskişehir. Eskişehir Milletvekilimiz Sayın Fatih Dönmez Eskişehir İcra Daireleri Başkanlığı'nın yeni binasında görev yapacağını duyurdu. Eskişehir İcra Daireleri Başkanlığı artık İkieylül Caddesi’ndeki binasında görev yapacak. Eskişehir İcra Daireleri Başkanlığı, İcra Mahkemeleri, İcra Müdürlükleri ile diğer birimlerinin taşınmasının planlandığı  3.489,00 m2 kapalı alanlı söz konusu bina, konum itibariyle Eskişehir Valiliği'nin hemen yanında, Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile karşı karşıya olup ana hizmet binası, ek hizmet binası ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına yakın ve ulaşılması kolay merkezi  konumda olduğu belirtildi.

Eskişehir İcra Daireleri Başkanlığı, İcra Mahkemeleri, İcra Müdürlükleri ile diğer birimlerinin taşınmasının planlandığı 3.489 metrekare kapalı alanlı söz konusu binanın konum itibariyle Eskişehir Valiliği'nin hemen yanında, Eskişehir PTT Başmüdürlüğü ile karşı karşıya olan ana hizmet binası, ek hizmet binası ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına yakın ve ulaşılması kolay merkezi bir konumda olduğu belirtildi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Fatih Dönmez ayrıca, Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi No: 70 adresindeki binada hizmet verilmesinin ulaşım kolaylığı da sağlayacağını ifade etti. 

1000
icon
Nail Akbulut 25 Temmuz 2023 14:42

İcra dairelerinin taşınmasını niçin AKP milletvekili insanlara bildirir anlaşılır gibi değil. Çok güzel bir haber değil ki.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi