Eskişehir'e YHT müjdesi: Antalya - Eskişehir 2 saate düşecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e YHT müjdesi: Antalya - Eskişehir 2 saate düşecek!
A
a

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Eskişehir-Antalya arası ulaşımın hızlı tren ile 2 saate düşeceğini duyurdu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir için müjdeli haber geldi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile Eskişehir-Antalya arası ulaşımın hızlı tren ile 2 saate düşeceğini duyurdu.
Bakan Karaismailoğlu, ilk kez birkaç gün önce canlı yayında duyurduğu İstanbul-Eskişehir-Antalya Hızlı Tren Hattı hakkında sosyal medya paylaşımı da yaptı. ‘İstanbul- Antalya Hızlı Tren Hattı’nın iki şehir arasındaki 714 kilometrelik mesafenin 4 saat 45 dakikada aşılacağını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, hattın güzergâh bilgilerini paylaştı. İstanbul-Eskişehir arası mevcut tren hattının kullanılacağını belirten Bakan Karaismailoğlu, yeni hattın Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta üzerinden Antalya'ya ulaşacağını duyurdu. Çalışmalarına devam edilen yeni proje ile 347 kilometre mesafelik mesafe olan Eskişehir-Antalya arası ulaşımın 2 saate düşeceğini duyuran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun sosyal medya paylaşımı vatandaşlarda heyecan oluşturdu.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hasan YÜKSEL 12 Mayıs 2023 14:24

Öhöööööö Öhhöde öhhöööööö öhhhö

0 1 Cevap Yaz
ali 12 Mayıs 2023 14:04

Bu konu yeni değil ki , 4-5 senedir adı var kendi yoktu. seçim olunca yine gündeme gelmiş. : ))

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi