Eskişehir’deki zehir tacirlerine ceza yağdı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki zehir tacirlerine ceza yağdı!
A
a

Eskişehir’de metamfetamin ve eroin maddeleriyle yakalanarak, “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma” suçundan yargılanan 2 sanık, toplam 29 yıl 15 ay hapis ve 60 bin 500 TL adli para cezasına çarptırıldı. 

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk celsesinde tutuklu sanık Cansu D. (24) duruşma salonunda hazır edildi. Başka suçtan Maltepe cezaevinde tutuklu sanık Nail A. ise duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yöntemiyle katıldı. Sanıklar mahkemedeki savunmalarında uyuşturucu ticareti yaptıklarına dair suçlamayı reddederek, kullanıcı olduklarını öne sürdüler.

EROİNE CEZADA YARI ORANINDA ARTIRIM

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık Cansu D’yi iyi hal indirimiyle 13 yıl 9 ay hapis ile 27 bin 500 TL adli para cezasına çarptırdı. Sanık Nail A. ise aynı suçtan indirimsiz 16 yıl 6 ay hapis ve 33 bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Üzerlerinde bulunan uyuşturucu maddenin “eroin” olması nedeniyle  sanıkların cezalarında yarı oranında artırım yapıldı.

OLAY

Eskişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce alınan ihbar üzerine 9 Şubat günü tren garında bulunan Cansu D. ve Nail A. durdurularak üstleri arandı. Aramada yaklaşık 113 gram ağırlığında metamfetamin ve eroin türünde uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi