Eskişehir’deki kazada alkollü sürücüye iyi hal indirimi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki kazada alkollü sürücüye iyi hal indirimi!
A
a

Eskişehir’de seyir halindeki otomobilin takla atması sonucu 2 kardeşin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaralandığı kazada alkollü sürücü iyi hal indirimiyle 6 yıl 8 ay cezasına çarptırıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın karar celsesinde taraf avukatları ve kazada ölenlerin yakınları katıldı. Tutuksuz yargılanan sürücü Hüseyin Ç. duruşmaya katılmadı. Dava dosyasındaki adli tıp raporunda aracın sürücüsü Hüseyin Ç’nin yüksek oranda alkollü olduğu belirtildi.

“BİLİNÇLİ TAKSİRLE” 6 YIL 8 AY HAPİS

Mahkeme heyeti, sanık Hüseyin Ç’yi “taksirle bir veya birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına sebep olmak” suçundan iyi hal indirimiyle 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, kaza sırasında alkollü olduğu gerekçesiyle sanığın cezasında “bilinçli taksir” hükümlerini uyguladı.  
Eskişehir’deki kazada alkollü sürücüye iyi hal indirimi! 4.5.2023

OLAY

Kaza, geçen yıl temmuz ayında Seyitgazi ilçesi Derebenek Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Hüseyin Ç. idaresindeki 26 LE 002 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı. Araçta yolcu olarak bulunan Halil Ünlü (50) ile İbrahim Ünlü (45) hayatını kaybetti. Araçta bulunan 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar; Hüseyin Ç, Yakup S. ve Melih Ü. sağlık ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi