Eskişehir'deki feci kazada şoförün ifadesi ortaya çıktı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki feci kazada şoförün ifadesi ortaya çıktı
A
a

Eskişehir-Seyitgazi karayolunda 12’si jandarma personeli 14 kişinin yaralandığı kazanın ardından tutuklanan yolcu otobüsü şoförü Adem D’nin ifadesinde, "Yorgun ve uykulu değildim. Kazadan dolayı pişmanım.” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir-Seyitgazi karayolunda 12’si jandarma personeli 14 kişinin yaralandığı kazanın ardından tutuklanan yolcu otobüsü şoförü Adem D’nin ifadesine ulaşıldı. Eskişehir-Seyitgazi karayolunda dün 1 minibüs ile jandarma aracına çarparak 14 kişinin yaralanmasına neden olan yolcu otobüsünün tutuklanan şoförü Adem D. ifadesinde, ıslak zemin nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ileri sürdü. Adem D. şunları kaydetti: “Viraja girdiğim esnada havanın sisli ve zeminin ıslak olması nedeniyle kontrolümü kaybettim. Bunun neticesinde de karşıdan gelen jandarma aracına ve diğer araca çarptım. Otobüsü sabah 06.00’da devralmıştım. Yorgun ve uykulu değildim. Olayla ilgili bir kastım bulunmamaktadır. Kazadan dolayı pişmanım.”

OLAY

Kaza, Eskişehir-Seyitgazi karayolu Ihlamurkent Mahallesi mevkiinde 10 Nisan sabahı meydana gelmişti. Adem D. idaresindeki Antalya-Bursa seferini yapan 07 ALN 088 plakalı yolcu otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Ali Sert yönetimindeki 26 GA 606 plakalı minibüs ile 26 JAA 036 plakalı jandarma personelini taşıyan araca çarptı. Kazada 12’si jandarma personeli 14 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan jandarma personelinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Aynı zamanda 14 kişinin yaralanmasına neden olan yolcu otobüsünün şoförü, gözaltı işleminin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
 
Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi