Eskişehir'de yüzleri güldüren proje

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yüzleri güldüren proje
A
a

ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile Seyitgazi ilçesi Ayvalı mahallesi sakinlerini sağlıklı içme ve kullanma suyuna kavuşturdu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri, kent merkezi ve kırsal mahallelerde sorunsuz bir alt yapı ve sağlıklı su temini için çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. ESKİ ekipleri, son olarak Seyitgazi İlçesi Ayvalı mahallesinde gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile sağlıklı içme ve kullanma suyuna ulaşarak bölge halkının su sorununu giderdi. Ekipler,
2890 metrelik yeni içme ve kullanma suyu iletim, dağıtım ve enerji nakil hatları yapım çalışmalarını da kısa bir sürede tamamlayarak yeni su hat-
tından mahalle deposuna su vermeye başladı. Çalışmaları yerinde izleyen Ayvalı Mahalle

Muhtarı Murat Özdemir, “Eski su kaynağımız mahalle halkına yetersiz gelmeye başlamıştı. ESKİ’nin yerinde ve zamanın da gerçekleştirdiği sondaj çalışması ile yeni, temiz ve sağlıklı su kaynağımıza kavuştuk. Tüm mahalle sakinleri adına başta Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve ESKİ ekiplerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.


YAZIDERE'DE SORUN ÇÖZÜLDÜ

ESKİ ekipleri Seyitgazi ilçesi Yazıdere mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ile bölge halkının su sorununu giderdi. Ekipler sorunun çözümü için, 6369 metrelik yeni içme ve kullanma suyu iletim, dağıtım ve enerji nakil hatları yapım çalışmalarını da kısa bir sürede tamamlayarak yeni su hattından mahalle deposuna su vermeye başladı. Yazıdere Ma- halle Muhtarı Halit Doncu, su so- rununun çözülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirirken, yapılan çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve ESKİ ekiplerine teşekkür etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi