Eskişehir'de yürek burkan mezarlar: Parkın içinde...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de yürek burkan mezarlar: Parkın içinde...
A
a

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe, Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde bulunan ve iki park arasında kalan mezarlıklar hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Ortatepe açıklamasında, mezarlıkların bakımsız halinden şikayetçi olduklarının altını çizdi.

Sütiş Eskişehir

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe, Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde bulunan ve iki park arasında kalan mezarlıklar hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Ortatepe açıklamasında, mezarlıkların bakımsız halinden şikayetçi olduklarının altını çizdi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda çalışmalar ve iyileştirmeler yapması gerektiğini de belirtti. 

"Yılmaz Büyükerşen'in haberi olsa, derhal müdahale eder"

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe'nin yazılı açıklamasında, “Eskişehir'de uzun yıllar önce taşınan ve yerine park yapılan mezarlığın bir bölümü hala kaldırılmış durumda değil. Gazi Yakup Satar Caddesi üzerinde bulunan ve iki park arasında kalan mezarlık görenlerin yüreğini burkuyor. Biz Eskişehir halkı olarak mezarlıklarımızın bakımsız bırakılmasını istemiyoruz. Sebebi her ne olursa olsun bu mezarlıkta düzenli olarak bakım yapılmalıdır. Orada mezarı bulunan insanlarda zamanında bu şehirde yaşadı. Mezarlık o kadar bakımsız bırakılmış ki, çevredeki vatandaşlar oranın mezarlık olduğunu anlamıyor. Otluk alan zannedip yanından gülerek, şakalarak geçiyor. Oranın mezarlık olduğunu bilenler ise bir Fatiha okuyarak yollarına devam ediyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin bu ihmali kabul edilemez. Yılmaz Büyükerşen en son ne zaman buraları ziyaret etmiş, cidden merak ediyoruz. Biliyoruz ki haberi olsa derhal müdahale eder. İlgili müdürlük görevini yapmıyor. Şarhöyük halkı bu konuda oldukça rahatsız. Görüştüğümüz mahalleler oranın atıl vaziyette gözükmesini istemiyorlar. Lütfen Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bu soruna bir çözüm bulsun. Oradaki mezarlığa şuan mezarlığa demek cidden bin şahit ister. O mezarlık Eskişehir’in kanayan yarası olarak kalmasın.” ifadelerine yer verildi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi