Eskişehir'de trafiği rahatlatacak çalışma

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de trafiği rahatlatacak çalışma
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent içi trafikte ulaşımı rahatlatacak yol yapım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Şirintepe ve Yeşiltepe mahallelerinin ortasında geçen Dinçerler sokakta ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent içi trafikte ulaşımı rahatlatacak yol yapım ve genişletme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler Şirintepe ve Yeşiltepe mahallelerinin ulaşımını kolaylaştıracak Dinçerler sokakta sıcak asfalt serimi gerçekleştiriyor. Sorunsuz bir üst yapı için yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor.

GÜVENLİ HALE GELECEK

İmar planı çerçevesinde kamulaştırma işlemleri tamamlanan bölgede yol genişletme çalışması yapan ekipler, sıcak asfalt serimini de gerçekleştiriyor. Asfalt çalışmasının kısa sürede tamamlanmasıyla birlikte bölgede kaldırım ve bordür çalışması yapılarak araç ve yaya trafiği daha güvenli hale getirilecek. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent merkezinin yanı sıra kırsalda da çalışmaların yoğun şekilde sürdürüldüğünü belirterek, güvenli ve konforlu bir ulaşım için ekiplerin yoğun bir mesai sürdürdüğünü belirttiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ercan 16 Haziran 2023 17:44

Seçime kadar göz boya, seçimden sonra 5 yıl yan gel yat.

0 0 Cevap Yaz
Ahmet kurtoğlu 12 Haziran 2023 16:10

500 metre asfalt döktük diye kendilerini bişey yaptık sanıyorlar. Komedi.

0 0 Cevap Yaz
Esk.26 10 Haziran 2023 17:04

Sayın Büyükerşen cumhuriyet bulvarindan alt geçit ile Atatürk bulvarı ve Seyitgazi yoluna bağlantı yapın bakın trafik nasıl oluyor

0 0 Cevap Yaz
esesli 10 Haziran 2023 15:40

keşke her sene yerel seçim olsa.belediye hep son yıl uykudan uyanıyor.

0 0 Cevap Yaz
Ne defi 10 Haziran 2023 05:49

Yapılan çalışmayı tebrik etmek etmekle birlikte buradan tramvay geçtiğinde yine aynı durum oluşacağı durumda düşünmelidir onunla birlikte altyapı çalışmaların çok hızlı yapılması ve yağmur yağışlarıyla birlikte oluşan sıkıntılarını en hızlı şekilde sözüme ulaşması gerektiği

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi