Şehrin merkezindeki ana caddeleri birbirine bağlayan kavşak, bir kez daha trafik kazasına sahne oldu. Sakarya Caddesi ile Sivrihisar Caddesi’nin kesiştiği, araç ve yaya yoğunluğunun yaşandığı kavşakta meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadığı öğrenildi.
Dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldiği değerlendirilen maddi hasarlı kaza, bölgede ulaşımın bir süre aksamasına neden oldu.
Son günlerde her iki güzergâhta peş peşe yaşanan kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu da dikkat çekti. Kazanın ardından kavşakta uzun araç kuyrukları oluşurken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.
Kavşaktaki yoğunluktan yalnızca araç trafiği değil, yayalar ve tramvay seferleri de etkilendi. Bölgede oluşan yoğunluk nedeniyle yayaların geçişlerinde ve tramvay ulaşımında da uzun süreli beklemeler yaşandı.
Hasarlı araçlar kaldırıldı, trafik normale döndü
Maddi hasarın meydana geldiği kazanın ardından olay yerine gelen ekiplerin çalışmaları ve hasarlı araçların bölgeden kaldırılmasıyla birlikte trafik akışı yeniden normale döndü.
Öte yandan aynı gün Sivrihisar Caddesi ile Yunus Emre Caddesi’nin kesiştiği kavşakta da bir motosiklet ile bir aracın çarpıştığı öğrenildi. Kentin yoğun kullanılan güzergâhlarında meydana gelen kazalar, trafik akışında aksamalara neden oldu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’deki riskli alanlar belirlenmeli!
Kaan Özcan
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu