Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen 8. Sınıf LGS Hazırlık Atölyesi, öğrencilerin sınav hazırlık sürecine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölyede öğrencilerin akademik bilgilerini güçlendirmelerinin yanı sıra düzenli ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları da hedefleniyor.
Kontenjanla sınırlı olan atölye kapsamında LGS’nin temel derslerine yönelik çalışmalar gerçekleştirilecek. Öğrenciler Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri ile İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerinde sınava hazırlanacak.
LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerinin yararlanabileceği atölyeye kayıt yaptırmak isteyenler Emek Gençlik Merkezi’ne başvurabilecek. Emek Mahallesi Şanlıer Sokak No: 7 Kat: 2 adresinde hizmet veren merkezden bilgi almak isteyenler 0 (222) 250 05 52 numaralı telefondan iletişime geçebilecek.
Kayıt işlemleri Ceren Özdemir Adalar Gençlik Merkezi üzerinden de gerçekleştirilebilecek. İstiklal Mahallesi Başarılı Sokak No: 31 adresinde bulunan merkeze 0 (222) 500 00 19 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Odunpazarı Belediyesi, LGS’ye hazırlanan 8. sınıf öğrencilerini ücretsiz olarak düzenlenen atölyeye katılmaya davet ederken, kontenjanların sınırlı olması nedeniyle kayıtların geciktirilmemesi çağrısında bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sanayici bu yıl da ayakta kalırsa kendini başarılı sayacak!
Tarkan Demir
Mehmet Avci bombaladı
Kerem Akyıl
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Eskişehir’in altındaki gerçek: 1956’dan bugüne ne değişti?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy