Eskişehir'de ertelenen şenlik için çocuklara özel davet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ertelenen şenlik için çocuklara özel davet
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, daha önce olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen ve 11 Haziran Pazar günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenecek “8. Çocuk Şenliği”ne tüm çocuklar ve ailelerini davet etti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve bu yıl olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen “8. Çocuk Şenliği” 11 Haziran Pazar günü Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda gerçekleştirilecek. 10.00-17.30 saatleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde bayram tadında, eğlencesi bol, müzik, sahne şovları, spor gösterileri, oyunlar, yarışmalar, dans gösterilerinin yanı sıra atölye çalışmaları ve stantlarda kurumlar ile sivil toplum kuruluşları çeşitli etkinlikler yapacak.
Şenliğe katılacak çocuklar, 7 saat boyunca çok sayıda oyun ve atölye çalışmalarıyla gönüllerince eğlenecekler. 8. Çocuk Şenliği’nde dans, kukla gösterisi, zumba, bilim gösterisi, çocuk şarkıları konseri gibi birbirinden renkli etkinlikler yer alacak.
Ayrıca şenlikte masa tenisi, mini voleybol, eğlenceli çocuk parkuru, mendil kapmaca, yakan top, ebeveyn ve çocuk yarışları, tekerlek, halat çekme, çuval yarışı, sumo güreşi, hentbol 7 metre atışı, hemsball, floor curling, speedball, ok ve dart atışı gibi yarışlarla çocuklar ve aileleri büyük heyecan yaşayacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, dünyanın en özel çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda gerçekleştirdikleri Çocuk Şenliği’nin hava koşulları nedeniyle ertelendiğini hatırlatarak, “Tüm çocuklarımızı, kıymetli ailelerini ve çocuk ruhunu koruyan herkesi sekizincisini düzenleyeceğimiz bu güzel şenliğe davet ediyorum.” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi