Eskişehir'de çileği "özel" fiyatla satıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de çileği "özel" fiyatla satıyor!
A
a

Eskişehir’de bahar mevsiminin lezzetli meyvelerinden olan çilekler tezgâhlardaki yerini almaya başlarken, bir manavda görevli satıcı, 'Tezgâhın gelini' adını verdiği çileği şehrin plaka kodu olan 26 liradan satıyor.

Sütiş Eskişehir
Kış aylarının geride bırakılıp bahar aylarının gelmesiyle birlikte mevsim meyveleri tezgâhlardaki yerini almaya başladı. Vatandaşlar, birbirinden lezzetli çilek, muz, elma gibi meyvelere yönelirken, en fazla ilgili fiyatı en uygun olan çilek görüyor. Eskişehir’deki bir manav tezgâhında satılmaya başlanan çileğin kilo fiyatı yoldan geçen vatandaşların dikkatini çekiyor. Tezgâhlar görevli satıcı, çileğin şehrin plaka kodu olan 26 liradan satışa sunulduğunu belirtirken, vatandaşların biraz erken olsa da çileğe ilgi göstermeye başladığını söyledi.
  

“SATIŞ FİYATINI ŞEHRİN PLAKASINA GÖRE AYARLADIK”

Bir manavda satıcı olarak çalışan Murat Kestel, çileğin kilo fiyatının bu zamana göre uygun olduğunu vurgulayarak, “'Tezgâhın gelini' adını verdiğimiz çileğe vatandaşların ilgisi gayet güzel. Mevsimin ana meyvelerinden biri çilektir. Bu zamanda çilek ve muz meyveleri satılır. Çilek tezgâhın gelinidir. Fiyatlar gayet uygun, kilosu 26 lira. Eskişehir’in plakasına uygun olarak ayarladık. Biz çileği diğerlerine göre biraz ucuza satıyoruz. Özellikle çocuklar çileği çok seviyor. Günlük satışlarımız iyi seviyede ilerliyor. Bugün araçlardan kasalarla çilek indirdik, talebi karşılamaya çalışıyoruz. Her gün kasalar halinde çilekleri tezgâhları koyuyoruz. Günde 300-400 kilo çilek satıyoruz” diye konuştu.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi