Eskişehir'de bir gecede 5 bin 700 kişi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bir gecede 5 bin 700 kişi...
A
a

Eskişehir'de gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 5 bin 783 kişi sorgulandı, 90 umuma açık alan ve 517 araç denetlendi

Eskişehir'de gerçekleştirilen asayiş uygulamasında 5 bin 783 kişi sorgulandı, 90 umuma açık alan ve 517 araç denetlendi.
İl Emniyet Müdürlüğünce kent genelinde 19-20 Ağustos gecesi 328 personel, 2 tim çevik kuvvet, 1 Özel Harekat ve 1 Terörle Mücadele ekibinin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirildi. 
5 bin 783 kişinin sorgulandığı uygulamada farklı suçlardan hapis cezası ve aranması olan 6 kişi yakalandı. Yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 3 kişi hakkında işlem yapıldı. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ile 8 fişek, 32 pompalı tüfek kartuşu, 98 gram metamfetamin, 14 sentetik ecza hapı ve kayıtsız polis ekip haber kartı ele geçirildi. 
Umuma açık yerlerde yapılan denetimlerde 2 kişinin SGK ve kimlik bildirim kaydının olmadığı ve 3 işletmenin canlı müzik izin belgesinin bulunmadığı tespit edildi. 
Trafik denetiminde 517 araç kontrol edilirken, 34 sürücüye toplamda 157 bin 683 TL ceza uygulandı.
Kaynak : Abdullah Güçlü
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi