Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çamlıca Mahallesi’ndeki Birlik Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Çalışmalar kapsamında mevcut yol yüzeyinde gerekli hazırlıklar yapılırken, ardından bitümlü sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.
Ekipler, çalışmalar sırasında sürücü ve yayaların ulaşım güvenliğini gözeterek yoğun mesai yürüttü. Asfalt seriminin tamamlanmasıyla birlikte Birlik Caddesi daha düzenli, konforlu ve güvenli bir ulaşım güzergahına kavuştu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kent genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının ihtiyaçlar doğrultusunda planlı şekilde sürdürüleceği belirtildi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir milletvekillerinin Çerçeve Yasa duruşu!
Tarkan Demir
YENİ Parti’nin işi Eskişehir’de zorlaştı
Kerem Akyıl
Herkes sahada sorunlar ortada!
Kaan Özcan
İlk sınav, ilk izlenimler
Ahmet D. Canoruç
Simit meselesi!
Seval Erci
Bırakın çocuklar kod yazsın
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy