Eskişehir'de bayram yoğunluğu onların da yüzünü güldürdü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bayram yoğunluğu onların da yüzünü güldürdü!
A
a

Ramazan bayramına kısa bir süre kala vatandaşların alışveriş telaşı başladı. Ramazanın vazgeçilmezi rengarenk şekerler tezgahlardaki yerini alırken, çikolata ve şekerlere talep ise yoğun oldu.

Sütiş Eskişehir
Ramazan bayramı geldi, çattı. Vatandaşlar ise çarşı pazara akın etti. Eskişehir2in işlek noktalarından olan Taşbaşı çarşısında Eskişehirlilerin alışveriş telaşı başladı. Ramazan bayramının olmazsa olmazı rengarenk şekerlemeler tezgahları süslerken, vatandaşlar şekerlere büyük ilgi gösterdi. Fakat geçen yıla oranla şeker fiyatlarının yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. Taşbaşı çarşı esnaflarından Recai Polat fıstık, çikolta ve şekerlemelere büyük talep olduğunu ifade ederken, fiyatlarda da yüzde yüz oranında artış olduğunu kaydetti. 

BEKLENTİMİZ ÇOK GÜZEL

Polat, Talep çok yoğun efendim. Artık hurma işini bitirdik. Şimdi fıstık ve şeker çok revaçta… Bayram telaşı başladı. Vatandaş maaşlarını almasıyla birlikte yoğunluk başladı. Fiyatlar geçen seneye göre yüzde yüz arttı. Geçen sene 40 lira olan fıstık bu sene 75 liraya yükseldi. 40-45 lira olan şekerler 80-85 liraya kadar çıktı. Gelen zamlar elbette alımları etkiliyor. 3 kilogram alan insan şimdi bir iki kilogram alıyor. Yine bu bayram beklentilerimiz şuan güzel gidiyor. Beklentilerimizi karşılıyor” dedi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi