Eskişehir'de annenin çığlığı yürek yaktı: Kullanıp paçavra gibi kenara attılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir'de annenin çığlığı yürek yaktı: Kullanıp paçavra gibi kenara attılar!
A
a

Görev yaptığı yerde Mobbing uygulandığını ileri sürerek intihar eden Türk Hava Yolları (THY) eski çalışanı Ömer Koray Özbay memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Sütiş Eskişehir

Görev yaptığı yerde Mobbing uygulandığını ileri sürerek intihar eden Türk Hava Yolları (THY) eski çalışanı Ömer Koray Özbay memleketi Eskişehir’de son yolculuğuna uğurlandı. Türk Hava Yolları’nın yer hizmetleri şirketinde çalışan Ömer Koray Özbay 2019 yılı Mart ayında görevinden istifa etti. Özbay, geçtiğimiz günlerde çalıştığı süre zarfında baskı ve haksızlık gördüğünü anlatan video ile 4 sayfalık yazılı not paylaştıktan sonra intihar etti.

“OĞLUM PIRIL PIRILDI”

Eskişehirli olan Özbay’ın cenazesi, Vişnelik Mahallesi Beyazit Camii’nde kılınan namazın ardından defnedilmek üzere asri mezarlığa götürüldü. Oğlunun tabutu başında gözyaşlarına hakim olamayan anne Kader Özbay, “Yeter artık. Canımıza kast ediyorlar. Benim oğlumun canına kastettiler. Benim çocuğum şu küçücük hayatında pırıl pırıldı. Sevenleri var. Bu muydu mükafatı? Niye benim çocuğumu hedef aldılar? Kullandılar, paçavra gibi kenara attılar evladımı. Ben onu bunun için mi yetiştirdim. Benim oğlum hayırlı bir evlattı. 4 senedir görmüyorum. Bana hak mı bu” dedi.

THY’DEN AÇIKLAMA

THY Basın Müşavirliğince eski çalışan Ömer Koray Özbay ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İnternet ve sosyal medya mecralarında ortaklığımız iştiraklerinden TGS'de (Turkish Ground Service) görev yapmış ve 2019 yılı Mart ayında kendi isteğiyle görevinden ayrılmış Ömer Koray Özbay hakkında çıkan iddia ve paylaşımlar, şirketimizin ilgili birimlerince incelenmekte olup, konu titizlikle takip edilmektedir.”

Kaynak : Abdullah Güçlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi