Eskişehir’de pompalı tüfekle annesini öldüren, anneannesini ve 3 komşusunu yaralayan 16 yaşındaki çocuk ile azmettiricisi olduğu öne sürülen babasının yargılandığı davada duruşma 28 Kasım’a ertelendi.
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın duruşmasına kapalı olarak devam edildi. Mahkeme heyeti suça sürüklenen çocuk İ.A. ile babası Erkan A’nın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı 28 Kasım’a erteledi.
Duruşma öncesinde maktul Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri adliye önünde toplanarak maktul Serap Bor’un ailesine destek verdi.

Geçen yıl 19 Mayıs’ta Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Ertorun Sokak’ta meydana gelen olayda, babasıyla birlikte Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde yaşayan İ.A, yanında getirdiği pompalı tüfekle annesi Serap Bor (35) evde bulunan komşulara ateş ettikten sonra arabaya binerek olay yerinden kaçtı. Mermilerin hedefi olan Serap Bor hayatını kaybederken, komşuları Ayşe A. (61), Döndü Ç. (62) ve Türkan Ç. (51) ise yaralandı. 16 yaşındaki cinayet şüphelisi İ.A, azmettiricisi olduğu iddia edilen babası Erkan A. (43) ile yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Şüpheliler hakkında düzenlenen iddianamede İ.A. hakkında 19 yıl, azmettirici olduğu iddia edilen babası hakkında ise ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.


Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy