Es Group çalışanları seçim yorgunluğunu attı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Group çalışanları seçim yorgunluğunu attı
A
a

Es Group bünyesinde yer alan ES TV, Anadolu, Sonhaber ve Yenigün gazeteleri, Follow magazin dergisi ve Pusula Medya çalışanları seçim yorgunluğunu kurum binasında düzenlenen etkinlikte attı.

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanvekili Emre Genç’in de katıldığı yemekte Es Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, Es Group Genel Koordinatörü Ali Baş ve çalışanlar yer aldı. Es Group Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Demirdaş, etkinliğin açılış konuşmasında, Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği genel seçimlerinde, grup bünyesindeki tüm medya organı çalışanlarının fedakarca görev yaptığını söyledi. Demirdaş, “Tüm arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.  Dayanışma içinde olmamız önemli. Grup bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinlikleri daha da artıracağız” değerlendirmesinde bulundu.
 

“KEŞKE SEÇİMLERDE HER YER ESKİŞEHİR GİBİ OLSAYDI”

Başkan Ahmet Ataç, seçim döneminde zor bir 3 ay geçirdiklerini, gazetecilerin de bu konuda özveriyle çalıştıklarını kaydetti.
ES TV’de canlı yayınlanan programlara geldiğini, burada önemli mesajlar verdiğini vurgulayan Başkan Ataç, şöyle devam etti:
“Biz demokrasiye inanan insanlarız. Seçimde kazanmak da var kaybetmek de var. 2004 yılında bir kez belediye seçimlerini kaybetmiştik. Kazanmanın, kaybetmenin ne olduğunu bilen birisiyim. Keşke seçimlerde her yer Eskişehir gibi olsaydı ancak o zaman kazanabilirdik. Eskişehir’de CHP, 2015 Haziran seçiminde 3 milletvekili çıkartarak birinci parti olmuştu. Bir de bu son seçimde birinci parti oldu. Sizler de bizler de bu süreçte çok yoğun çalıştık. Çalışınca demek ki oluyormuş. Tüm basın emekçisi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”
 

“3 BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEHRİMİZİN MİMARLARIDIR”

Odunpazarı Belediye Başkanvekili Emre Genç de seçimlerde çok yoğun mesai harcadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
“Biz emekten yanayız. Sizlerin çalışmalarını takdir ediyoruz. Özellikle basın, ifade ve düşünce özgürlüğü son derece önemli. Türkiye Eskişehir gibi olsun istedik ama maalesef olmadı. Halk iradesine saygı gösterdik. Önümüzde artık yerel seçimler var. Onlar için çalışmalar yapacağız. Bugün Kazım Kurt başkanımız da burada olmak isterdi ancak başka bir programı olduğundan aramızda değil. Selamlarını getirdim. Hep birlikte mücadele edeceğiz. Güzel bir şehirde yaşıyoruz. 3 belediye başkanımız şehrimizin mimarlarıdır. Onlarla çalışmak gayet güzel. Yoğun bir süreç geçirdik. Hepiniz ayrı ayrı yoruldunuz. Kameramanından muhabirine kadar hep birlikteyiz bu süreçte. Bu etkinliği düzenleyen Özgür Bey nezdinde tüm çalışanlara teşekkür ederim.”

 
“İYİ GAZETECİLİK YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Es Group Genel Koordinatörü Ali Baş, etkinliğe katılan konuklara ve mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, “Seçim dönemini beraber atlattık. Şimdi önümüzde yerel seçimler var. Gazeteciliği seçimden seçime yapmıyoruz tabi. İyi gazetecilik yapmaya çalışıyoruz. Bu grupta çalıştığım, mesai arkadaşlarımla birlikte olduğum için memnunum. Umarım hep birlikte daha iyi gazetecilik yaparız diye düşünüyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından birlikte yemek yendi, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi