Düzce’de yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Kentte hafta sonuna kadar sağanak yağış beklenirken, pazartesi günü itibarıyla hava açacak ve sıcaklıklar yeniden artacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, bugün Düzce’de hava sağanak yağmurlu, sıcaklık 24/13 derece olarak ölçülecek.
Yarın (24 Ekim Cuma) da yağışlar sürecek, hava sağanak yağmurlu, sıcaklık 26/14 derece civarında olacak.
25 Ekim Cumartesi günü yağışların devam etmesi bekleniyor, hava sağanak yağmurlu, sıcaklık 21/14 derece olacak.
26 Ekim Pazar günü yağışlar sona erecek, hava parçalı bulutlu, sıcaklık 22/10 derece olacak.
27 Ekim Pazartesi ise kentte az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor; sıcaklık 28 dereceye kadar yükselecek.
Meteoroloji yetkilileri, hafta sonuna kadar aralıklarla sürecek yağışlara karşı dikkatli olunması gerektiğini, pazartesi gününden itibaren ise sıcaklıkların hissedilir derecede artacağını bildirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
AK Parti’de Eskişehir için ikinci şans istisna olur mu?
Tarkan Demir
Albayrak’ın başı çok ağrıyacak
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy