Ziraat Türkiye Kupası 4. eleme turunda Eskişehir’i temsil edecek iki takımın rakipleri netleşti. Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen kura çekiminde Eskişehirspor’un rakibi Bodrum FK, Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri’nin rakibi ise Samsunspor oldu.
1, 2 ve 3 Aralık tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarda Eskişehirspor deplasmanda, Anadolu Spor Faaliyetleri ise kendi sahasında tur mücadelesi verecek.
Kupanın 4. eleme turunda Bodrum FK ile eşleşen Eskişehirspor, rakibiyle Bodrum İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.
Siyah-kırmızılı kulüp, kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada rakibinin Bodrum FK olduğunu duyurarak maçların 1-2-3 Aralık tarihlerinde oynanacağını bildirdi.
Eskişehirspor, deplasmanda oynayacağı mücadeleyi kazanması hâlinde Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükselecek.
Eskişehir’in kupadaki diğer temsilcisi Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri ise Süper Lig ekiplerinden Samsunspor ile eşleşti.
Eskişehir temsilcisi, 4. eleme turunda Samsunspor’u kendi sahasında konuk edecek. Anadolu, rakibini geçerek kupada yoluna devam etmeyi hedefleyecek.
Eskişehirspor ile Bodrum FK ve Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri ile Samsunspor arasındaki karşılaşmaların kesin maç saatleri ve canlı yayın kanalları henüz duyurulmadı. TFF’nin fikstür ve yayın programına ilişkin açıklamasının ardından karşılaşmaların ayrıntıları netleşecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Enflasyon yerinde saydı karşılıksız çekler patladı!
Tarkan Demir
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu