Birsen’den bilet iddialarına cevap: Muhalefet demek karalamak değildir!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Birsen’den bilet iddialarına cevap: Muhalefet demek karalamak değildir!
A
a

Esnaf Odaları Birliği’ndeki bilet tartışması devam ediyor. Hakkındaki iddialara diğer oda başkanlarıyla birlikte cevap veren Eskişehir Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, “Basın toplantısı yapan arkadaşlarımız birliğimize muhalefet olabilirler. Bizimle yarışmış olabilirler. Ama muhalefet etmek demek kurumları karalamak demek değildir” dedi.

Sütiş Eskişehir
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Eskişehir’de oynanan Türkiye  - Ermenistan karşılaşmasında yaşanan ve esnaf odaları arasında tartışmalara yol açan bilet iddialarıyla ilgili açıklamada bulundu. Birsen, Kuaförler ve Berberler Odası’nın üye dışında da talep toplayarak birliği zora soktuğunu ve talep ettikleri bilet ve forma miktarının TFF tarafından karşılanamadığını söyledi. Birsen, diğer oda başkanlarının ‘bilet bulamadık’ iddialarına da cevap vererek, “Basın toplantısı düzenleyen iki odamızın başkanı ‘haberimiz yok’ demelerine rağmen Berberler ve Kuaförler Odasından bilet talep etmişlerdir. Oysaki duyduklarında bize gelerek isteklerini bildirmiş olsalardı onların taleplerine de cevap verilebilirdi” ifadelerini kullandı.

DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ
Birsen, “Biletlerin üzerinde sıfır bedel yazması nedeniyle tarafımıza gelen biletlerin bedelsiz alınıp parayla satıldığı iddiaları bizleri zan altında bıraktı. Bu ve diğer konularda ayrıntılı bilginin Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Baltacı’nın aranarak bilgi alınmasını ve bilgi kirliliği ile dedikoduların ortadan kaldırılmasının daha doğru olacağını belirtiyorum. Keşke bu dedikoduları duyan ve fevri hareket eden, birliğimizi suçlayan zihniyet gelerek bizden bilgi alsa veya taleplerini bize iletselerdi” dedi. Öte yandan Gürdal Sarıkaya’nın disipline sevk edildiğini ifade eden Ekrem Birsen, TFF’ye yatırılan para ile ilgili makbuzu da basın mensuplarına gösterdi.   

SEÇİMİ KAYBETTİKLERİ İÇİN…
Birsen ayrıca birliğe muhalefet eden oda başkanlarının kendilerine saygı duymak zorunda olduğunu belirterek, “Basın toplantısı yapan arkadaşlarımız birliğimize muhalefet olabilirler. Bizimle yarışmış olabilirler. Ama muhalefet etmek demek kurumları karalamak demek değildir. Dolayısıyla yarış orada biter; seçilene, seçenden ötürü herkes saygı duymak zorundadır. Seçimle gelen arkadaşlarımızı bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum. Birliğimizin her türlü faaliyetlerine engel olmaya çalışmakta ve birliğimizin eksiğini aramaya çalışmaktadırlar. Bulamazlar. Bir yaptığımızı her işi doğru olduğuna inanarak yapıyoruz” diyerek konuşmasını noktaladı.
M. ANIL AKSOY
 
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi