BİM'e Klima, Derin Dondurucu, Halı ve Koltuk Temizleme Makinesi, Vantilatör, Robot Süpürge Geliyor! 14 Haziran 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BİM'e Klima, Derin Dondurucu, Halı ve Koltuk Temizleme Makinesi, Vantilatör, Robot Süpürge Geliyor! 14 Haziran 2024 BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu
A
a

BİM'in 14 Haziran'dan itibaren satışa sunacağı yeni ürünler dikkat çekici. Tezgah altı buzdolabından başlayarak, üç çekmeceli derin dondurucuya, klimadan halı koltuk temizleme makinesine, ayaklı vantilatörden vakum makinesine, süpürgeden akıllı robota kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Sütiş Eskişehir

Ayrıca bu haftanın BİM kataloğunda ikili Türk kahvesi makinesi, oturma grubu, gaz lambası, rüzgar gülü, termos gibi ev eşyalarının yanı sıra, koltuk, karnıyarık tenceresi ve kavurma sacı gibi mutfak ürünleri de yer alıyor. 

BİM'in sunduğu ürünlerin fiyatları da son derece cazip. Özellikle büyük ev aletleri ve mobilya kategorilerindeki fiyatlar, piyasa ortalamasının oldukça altında. Tüketicilerin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilmesi için BİM'in 14 Haziran'da başlayacak indirimli ürün kampanyası ideal bir fırsat olacak.

İşte Bu haftanın (14 Haziran Bim Kataloğu)








 

Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi