Bilecik'ten Eskişehir'e gelen bir vatandaş, namaz kılmak için girdiği camide ayakkabılığa bıraktığı poşetinin çalınmasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Yaklaşık 1.500 TL değerinde kişisel eşyaların bulunduğu poşeti alan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı.
Olay, Odunpazarı ilçesi Arifiye Mahallesi Hamamyolu Caddesi üzerinde bulunan Çarşı Camii'nde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Bilecik'in Bozüyük ilçesinden Eskişehir'e gelen bir vatandaş, ibadet etmek amacıyla camiye girdi. Vatandaş, içerisinde yaklaşık 1.500 TL değerinde kişisel eşyalarının bulunduğu poşeti girişteki ayakkabılık bölümüne bıraktıktan sonra namaz kılmak için camiye geçti.
Bu sırada camiye gelen kimliği henüz belirlenemeyen bir şüpheli, ayakkabılıkta bulunan poşeti alarak hızla olay yerinden uzaklaştı.
Namazın ardından poşetinin yerinde olmadığını fark eden mağdur vatandaş, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Bölgede inceleme başlatan ekipler, şüphelinin kimliğini belirlemek ve yakalamak amacıyla çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ayşe Ünlüce’nin yargı sınavı!
Tarkan Demir
Büyükşehir’e soruşturma izni verildi
Kerem Akyıl
Çözüm yerine zammı tercih ettiler!
Kaan Özcan
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Eskişehir’in mirası yok oluyor!
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy