Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında gazilerin vatan için gösterdiği fedakârlığa dikkat çekti.
Gazilerin milletin bağımsızlığı, devletin bekası ve vatanın bütünlüğü uğruna canlarını ortaya koyduğunu belirten Yılmaz, onların cesaret ve fedakârlıklarının birlik ruhunun önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Yılmaz, mesajında “Gazilerimizin kahramanlıkları geçmişimizin gururu, bugünümüzün güvencesi ve geleceğimizin ilham kaynağıdır” ifadelerine yer verdi.
Gazilerin taşıdığı madalyaların, vatan uğruna yapılan fedakârlıkların ve verilen mücadelenin sembolü olduğunu belirten Yılmaz, gazilerin ve ailelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasının öncelikli sorumluluklardan biri olduğunu söyledi.
Eskişehir Valiliği olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte gazilerin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Yılmaz, onların huzur içinde yaşamalarını sağlamak için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
Vali Yılmaz, mesajında Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere vatan uğruna mücadele eden şehitleri de andı.
Yılmaz, ebediyete irtihal eden gazilere rahmet, hayatta olan gazilere ve ailelerine ise sağlık, huzur ve uzun ömür diledi.
Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajını birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusuyla tamamladı.
Vali Yılmaz, “Tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor; aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, ülkemizin birliğinin, beraberliğinin ve kardeşliğinin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Külliye siyaseti!
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Kokuyu bahane ediyorlar!
Kaan Özcan
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu