Günaydın Eskişehir programına konuk olan CHP Eskişehir İl Başkanı Volkan Enver Kılıç, olası seçim ittifakına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İktidar değişikliğinin geniş tabanlı bir birliktelikle mümkün olacağını savunan Kılıç, farklı siyasi partilerin bir araya gelmesi gerektiğini belirtti.
Kılıç, “Bu iktidarı bir an önce göndermemiz lazım. Birleşmemiz lazım. Büyük ittifaklarla birleşip bu iktidarı göndermemiz lazım” ifadelerini kullandı.
Siyasi partilerin ittifak sürecinde dışlanmaması gerektiğini söyleyen Kılıç, farklı partilerle kurulabilecek birlikteliklerde kapsayıcı bir yaklaşım izlenmesi gerektiğini ifade etti.
Kılıç, “Küçük parti deyip eleştirmemek, dışlamamak lazım. Hep birlikte kucaklayıcı olmak lazım” diye konuştu.
Kılıç, Eskişehir özelinde bir seçim ittifakı modeli oluşturulması halinde bu süreçte sorumluluk almaya hazır olduğunu da söyledi.
İttifak için aktif biçimde çalışabileceğini belirten Kılıç, “Tabii ki alırım. Başında, önünden giderim hem de. Eskişehir için ne gerekiyorsa, kiminle görüşülmesi gerekiyorsa önünden giderim” dedi.
Kılıç’ın açıklamaları, olası seçim ittifaklarının Eskişehir ayağına ilişkin değerlendirmelerin yeniden gündeme gelmesine neden oldu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ayşe Ünlüce’nin yargı sınavı!
Tarkan Demir
Büyükşehir’e soruşturma izni verildi
Kerem Akyıl
Çözüm yerine zammı tercih ettiler!
Kaan Özcan
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Eskişehir’in mirası yok oluyor!
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy