'Eskişehir Polifonik Korosu' kente ödül getirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç 'Eskişehir Polifonik Korosu' kente ödül getirdi
A
a

   ‘Eskişehir Polifonik Korosu’ 25. Türkiye Korolar Şenliği’nde ‘Zorunlu Yapıt Yorumlamada Başarı” ve şenliğin özel ödülü “Nevit Kodallı Özendirme Ödülü” nü kazandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye Polifonik Korolar Derneği’nce 27 Mayıs - 4 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen '25. Türkiye Korolar Şenliği' Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı temalı şenlik yüksek katılımla gerçekleşirken,  gelenekselleşen şenliklerde bugüne kadar 300'e yakın koro ve 200 bine yakın izleyici de bu konserlerde buluştu. Eskişehir’in de bu alanda en önemli temsilcilerinden olan “Eskişehir Polifonik Korosu” ve Atatürk Güzel sanatlar Lisesi’de şenlikte yer aldı. Güzel sanatlar lisesi, “Program Zenginliği Ve Çeşitlilikte Başarı” ödülünü, almaya hak kazandı.

Katıldığı her etkinlikten ödülle dönmeyi başaran ‘Eskişehir Polifonik Korosu’ ise “Zorunlu Yapıt Yorumlamada Başarı” ve şenliğin özel ödülü “Nevit Kodallı Özendirme Ödülü” nü Eskişehir’e getirmeyi başardı. Eskişehir Polifonik Korosu, 24 Haziran’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde misafir sanatçıları Barbershop ile verecekleri konsere tüm kentlileri davet ediyor.

 
Ayrıca çok sesli müzikseverler için "Türkiye Korolar Şenliğinden" adlı televizyon programı TRT televizyonlarında yayınlanırken, radyolarda da şenliklerde alınan kayıtlar yayınlanıyor.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi