"Eskişehir'de kapıları aşındıracağız"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehir'de kapıları aşındıracağız"
A
a

İYİ Parti Eskişehir 1’inci sıra milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu, ES TV ekranlarında konuk olduğu “Adaylar Konuşuyor” programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hatipoğlu, “İktidar başka partide de olsa biz Eskişehir’in ihtiyaçlarını; şahsi münasebetlerimizi kullanarak, kapıları aşındırarak yaptıracağız” dedi.

Sütiş Eskişehir
İYİ Parti Eskişehir Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu, Adaylar Konuşuyor’da gazeteciler Tarkan Demir, Hakkı Sağlam ve Kerem Akyıl’ın sorularını yanıtladı. Programda Eskişehir’in sorunlarını, izlenecek yol haritasını ve Eskişehirspor’un durumunu değerlendiren Hatipoğlu, seçim sürecinde İYİ Parti’nin imkanları hakkında da konuştu.  

BU YOLLAR NASIL YAPILAMAZ?
 
Hatipoğlu, “Ben tamamen Eskişehir ile ilgili bir siyasetin peşindeyim. Eskişehir Ankara’daki merkezi bütçeden en az pay alan şehirlerden biri. Bugün seçmenlere, köylere gidiyorum ve ‘neyiniz eksik’ diye soruyorum. ‘Yolumuz yok’ diyor. 2023’te, Ankara’ya 1 buçuk saat uzaklıktaki bir şehirde yolla ilgili bir problem olabilir mi? Ben buna inanamıyorum. Köy derneğinin kahvehanesindeydik, Ağaçhisar Mahallesi’ne gittik. Orada bana ‘suyumuz yok’ dediler. Nasıl suyunuz yok dedim. ‘Su 1 saat akıyor, sonra akmıyor’  diyorlar. Eskişehir Türkiye’nin bir ucunda değil. Tam Türkiye’nin ortasındayız. İstanbul 2 buçuk saat, Ankara 1 buçuk saat. Merkezde, Türkiye’nin göz bebeği bir şehirdeyiz. Biz hala yol, su gibi hiç konuşmamamız gereken temel şeyleri konuşuyoruz. Bunları konuşmak çok ayıp şeyler. 22 yıldır iktidarda olan bir parti var ve bu partinin her dönem minimum 3 milletvekili var. Bütün güç ellerinde. Bu yollar nasıl yapılamaz?” dedi.
 
"İMKANLARI EN KISITLI PARTİYİZ"
Seçim sürecinde İYİ Parti ile diğer partilerin imkanlarını karşılaştıran Hatipoğlu, “Biz Eskişehir’de imkanları en kısıtlı partiyiz. Ak Parti iktidarın tüm imkanlarından faydalanıyor. CHP’nin işi de kolay. 3 tane belediye var. Biz İYİ Parti olarak sadece milletvekili adaylarının imkanları dahilinde çalışmalar yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

"YILMAZ HOCA MARKA YAPTI"
 
Eskişehir’in sosyoekonomik ve hizmet altyapısı potansiyelini değerlendiren Nebi Hatipoğlu, “Eskişehir birçok potansiyeli barındıran bir şehir. Yılmaz hocamız sağ olsun Eskişehir’i bir marka yaptı ama son yıllarda içi biraz boş kaldı. İktidarla belediyenin aynı partiden olmaması çekişmesinden dolayı Eskişehir’in içi boş kaldı. Parti işlerini bırakalım ve Eskişehir’in işini çözelim. Hizmeti kim getirirse onu alkışlayalım” diye konuştu.

"İŞ KOLU DEĞİL HİZMET"
Seçimin sonucuna göre izlenecek yol haritası hakkında konuşan Hatipoğlu, “İktidara gelirsek benim ve diğer milletvekili arkadaşların ilk işi plan ve bütçe komisyonuna girmek olmalı. Eskişehir’in, problemlerinin çözülmesi için buraya paranın aktarılmasına ihtiyacı var. Diyelim ki AK Parti hükümeti devam etti, biz de muhalefette kaldık. Biz İYİ Partiliyiz. İktidar başka partide de olsa biz Eskişehir’in ihtiyaçlarını; şahsi münasebetlerimizi kullanarak, kapıları aşındırarak yaptıracağız. Biz siyaseti iş kolu olarak değil hizmet için yapacağız” dedi.
 
Kaynak : ABDULLAH GÜÇLÜ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 8 Mayıs 2023 04:14

Samimi değilsin inandıramazsın beni

0 0 Cevap Yaz
ercan 7 Mayıs 2023 07:24

seçildikten sonra benhiç vekili görmedim onun için oy yok bende

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi