Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli çılgına döndü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli çılgına döndü!
A
a

Sivrihisar'da düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gece konuğu şarkıcı Mustafa Ceceli olmuştu.

Sütiş Eskişehir
Ünlü sanatçı Sivrihisar konserine gelmeden 1 gün önce ailesi ile sevgilisi Selin İmer'i istemeye gitti. Bir anda karşısında basını görünce adeta çılgına dönen Ceceli, 'Sen mi çağırdın basını?' diyerek sevgilisi Selin İmer'i azarladı.

Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten 25 Mayıs’ta boşanmış, 5 gün sonra da sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Annesi Ayşe ve babası Bekir Ceceli ile 29 Haziran Perşembe akşamı kız istemeye gitti.

Mustafa Ceceli

Selin İmer’in annesi Canan İmer’in evindeki törende nişan yüzükleri de takıldı. Mustafa Ceceli çıkışta adeta çılgına döndü.

SEVGİLİSİNİ AZARLADI
Oysaki Mustafa Ceceli basına yakalanmamak için Fahriye Evcen - Burak Özçivit’in düğünü ve Eda Erol - Alişan çiftinin nişanının olduğu akşamı, yani 29 Haziran Perşembe’yi özellikle seçmişti.

Uçankuş kameralarını karşısında görünce "Kim haber veriyor bunlara?" diye bağırdı.

Mustafa Ceceli çılgına döndü

Nişanlısı Selin İmer’e "Sen mi çağırdın basını?" diye çıkıştı.

Selin İmer de sitenin güvenliğini azarladı.

Mustafa Ceceli

Sivrihisar'da yer yerinden oynadı
Sivrihisar'da Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali'nin ilk gece konuğu şarkıcı Mustafa Ceceli oldu. Yaklaşık 1 saat sahnede kalan genç kızların sevgilisi Ceceli, gitar çalarak sevilen parçalarını hayranları ile birlikte seslendirdi. Konser alanını dolduran binlerce Ceceli hayranı keyif dolu bir gece geçirdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi