Eskişehirspor maçı orada 3-0 bitti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçı orada 3-0 bitti!
A
a

Eskişehirspor deplasmanda 52 Orduspor'a farklı yenilirken kulübün sosyal medya hesabında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor ligin 2. yarısında transfer tahtasını açıp 20 transfer yapmıştı. Teknik direktörlük koltuğuna Ali Onur Cerrah getirilirken kulübün sevilen isimlerinden Fuat Çapa ise futbol direktörü oldu. Eskişehirspor camiası bu gelişmelerle mevcut sezonda ligde tutunmayı, gelecek sezonda şampiyonluğu hedeflerken her şey ters gitti ve ligin dibine çöktü kaldı. 

Eskişehirspor ligin 30. haftasında 52 Orduspor deplasmanına umutsuz gitti ama yine de herkes futbolcuların karakter koyacağı, belki bir sürprizle umutları tekrar yeşeeteceği bir futbol bekledi ama öyle olmadı... Es Es berbat bir futbolla deplasmanda fark yedi ve son kalan umut kırıntısını da tüketti. 

Eskişehirspor'da futbolcular gibi yönetim de kafada bitirmiş
Eskişehirspor Ordu deplasmanında ligde kalma umutlarını söndürürken sahada futbolcuların masada ise yöneticilerin kafada ligi bitirdiği bir maç izledik. Eskişehirspor maçlarını sosyal medyadan dakika-skor olarak duyuran Eskişehirspor yönetimi 52 Orduspor maçında skor 3-0 olunca tweet atmayı bıraktı. Orduspor'un attığı 4. ve 5. golleri yazmayan Eskişehirspor sosyal medya hesabı yöneticileri taraftarlardan da büyük tepki gördü. Maç sonucu ya da daha önce yaptığı gibi maç sonu fotoğrafları da paylaşmayan Eskişehirspor resmi Twitter hesabına göre maç 3-0 bitmiş oldu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yusuf oruc 24 Nisan 2023 17:41

Olacağı buydu

0 0 Cevap Yaz
Alamancı 24 Nisan 2023 13:02

Hani nerede ol yeni yaptığınız transferler yazıklar olsun. Beğenmediğiniz gençler daha iyiydi.

0 0 Cevap Yaz
pompeo 24 Nisan 2023 12:24

yadirgamadik ... coluk cocuk bunlar ... amatör yönetici iste ...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi