Eskişehir tepki gösterdi, belediye hareket geçti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir tepki gösterdi, belediye hareket geçti
A
a

Eskişehir'de eski Atatürk Stadyumu'nun bulunduğu alanda yapımı tamamlanmak üzere olan Millet Bahçesi'nin önündeki kaldırım taşlarının renklerinin yeşil-beyaz olmasının tepki toplaması üzerine, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yeni düzenleme yapılacağını duyurdu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Savaş Caddesi, Taşköprü Caddesi ve Atatürk Caddesindeki kaldırımları yenileyen yetkililerin taşların rengini yeşil beyaz olarak belirleyip döşemesi üzerine Eskişehirspor taraftarı sosyal medyadan tepki göstermişti. Ezeli rakip Bursaspor’un renklerini Eskişehir sokaklarında görmek istemediklerini belirten taraftarlar, yanlıştan dönülmesini istemişti. Bunun üzerine Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından duyuru yayınladı. Belediye, Eskişehirspor taraftarının ortaya koyduğu hassasiyet sonrasında yeni düzenleme yapılacağınu duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Kıymetli hemşehrilerimiz, eski stadyum çevresinde TOKİ müteahhiti aracılığı ile gerçekleştirilen çevre düzenlemesi konusunda Eskişehirspor taraftarımızın ortaya koyduğu hassasiyet sonrasında yeni düzenleme yapılacağı bilgisini kamuoyu ile paylaşmak isteriz." ifadelerine yer verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
İbrahim 31 Mayıs 2020 20:59

Kaldırım taşıyla sporun ne alakası var insanlar boş şeylerle uğraşmaktan hiç vazgeçmiyor

0 3 Cevap Yaz
Sıddık 30 Mayıs 2020 09:22

Her rengi futbolla özdeşleştiren cahil cühelalar.

1 12 Cevap Yaz
erdemulucay 29.5.2020 29 Mayıs 2020 17:37

Bursayı da seviyoruz,ancak bılınmez mi ki bu şehrin simgesi Kırmızı Siyahtır.Birileri eski husumetı kaşımak mı istiyor.Açıklamaları için, Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum..

7 10 Cevap Yaz
Mustafa 29 Mayıs 2020 12:40

nedir bu yeşile tepki sanki kırmızı görmüş boğa gibi azgınlaşıyorsunuz kendinize gelin

12 8 Cevap Yaz
Kadir 29 Mayıs 2020 12:40

Bir de Eskişehirin tarihi ve pek çok simge ismini yetiştiren Atatürk Lisesinin gerçek renkleri olan Sarı siyah a dönmesini sağlasanız.Okulun eski müdürü kafasına göre kendi fanatiği olan bir takımın renkleri ile değiştirmiş.

5 2 Cevap Yaz
Bu ne? 29 Mayıs 2020 11:43

Boşuna zaman ve para kaybı, zaten zamanla kir ve tozdan dolayı o taşların rengi kaybolacak. Allah başka dert vermesin... Keşke taşların rengi yerine, çarşının orta yerinde yağmur yağınca altı su dolan, insanlar üzerine basar basmaz en az 1.5 metre yukarıya pis su fırlatan ve insanı sırılsıklam eden taşlar için belediyeyi göreve davet etselerdi...

6 9 Cevap Yaz
gökhan 29 Mayıs 2020 11:24

büyükşehir Eskişehirspor diye bir takımın varlığından haberdarmış vay be

9 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi