Eskişehirspor’da sekiz isimle yollar ayrıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’da sekiz isimle yollar ayrıldı
A
a

Bölgesel Amatör Lig (BAL) için kadro planlaması yapan Eskişehirspor yönetimi, bir taraftan transfer gerçekleştirirken diğer taraftan bazı isimlerle yollarını ayırıyor. An itibariyle 8 isimle yollar resmen ayrıldı. Yönetim bu isimlerin ileride dosya olmaması için tek tek helalleşti ve el sıkışarak ayrıldı.

Sütiş Eskişehir
200 bin TL sildi
Devre arası transfer döneminde kadroya dahil edilen sol bek Furkan Korkut ile yapılan görüşme sonrası yollar ayrıldı. Furkan alacağı olan 200 bin TL’yi silerek bonservisini eline aldı. Yönetim, Furkan ile helalleşerek ayrılmış oldu. 24 yaşındaki sol bek Siyah-Kırmızılı formayı 7 kez giymişti.
 
Karşılıklı anlaşarak
Es Es’e devre arasında dahil olan stoperler Mehmet Taşçı, Mustafa Çağlayan ve sağ bek Tufan Kelleci ile yollar ayrıldı. Yönetim 3 isimle de yaptığı toplantılar sonrası bu karara vardı. Tufan 12, Mehmet 8, Mustafa ise 6 kez formayı giymişti. Bu isimlerle anlaşılarak vedalaşıldığı için ileride kulübün önüne dosya olarak çıkmayacak. Bu konuda çok çeken Siyah-Kırmızılı kulüpte mevcut yönetim buna dikkat ediyor.
 
Berkay Tanır veda etti
Takımdan ayrılan bir diğer isim ise kanat oyuncusu Berkay Tanır oldu. 24 yaşındaki kanat ile yapılan görüşmeler sonrasında yollar ayrıldı. Berkay 200 bin TL civarındaki alacaklarına karşılık bonservisini eline aldı. Ayrıca Berkay bir takıma transfer olursa Eskişehirspor 100 bin TL kazanacak.
 
Kiralıklar geri döndü
Geçen sezon devre arası transfer döneminde kiralık olarak kadroya dahil edilen isimlerle de yollar ayrıldı. Eyüpspor’dan gelen Can Bayırkan ve Arda Yumurtacı kulüplerine geri döndü. Fenerbahçe’den kiralanan ve Siyah-Kırmızılı formayla 2 gol kaydeden Melih Bostan ise İstanbul ekibine geri döndü.






 
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Yılmaz 27 Haziran 2023 14:36

Habere bakıp yanlış anlaşılmasın, eskişehirspor göndermedi, paralarını alamadıkları için gittiler.

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi