Eskişehirspor taraftarları yıkıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarları yıkıldı!
A
a

Eskişehirspor 3. Lig 1. Grup 30. hafta maçında küme düşmemek için mucize ararken, herkes futbolculardan bir kıvılcım çakmasını beklerken rezalet bir futbolla sahadan 5-0 mağlup ayrıldı. Olan da yine Eskişehirspor için yüzlerce kilometre yol yapan taraftara oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un gittiği tüm deplamanlara  götürülerek tribüne asılan Eskişehir pankartı  Ordu’da da asıldı. TFF 3. Lig’in 30’uncu haf- tasında Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanan  mücadeleyi az sayıda Eskişehirspor taraftarı  izlerken hem stadyumdaki taraftarlar hem  de karşılaşmayı televizyondan takip eden  taraftarlar alınan farklı yenilginin ardından  yine kahroldu.
Serdar kaptan olarak çıktı
Eskişehirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Serdar Sudun, 52 Orduspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de başladı. Geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Çatalcaspor maçında forma giyemeyen Serdar Sudun, cezasının sona ermesinin ardından takıma geri döndü. Oynanan Orduspor karşılaşmasında takım kaptanlarından Kayacan Erdoğan ve Onur Arı’nın cezalı olması nedeniyle Serdar sahaya kaptan olarak çıktı.
 Tek forvet olarak başladı
Eskişehirspor’da son haftalarda eleştirilen Onur Arı, dün oynanan 52 Orduspor karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyememişti. Onur’un yerine Teknik Direktör Ali Onur Cerrah, Melih Bostan’a
forvette şans tanıdı. Melih Bostan, ilk yarıda net gol pozisyonundan yararlanamadı. Vasatı aşamayan Melih, 58’inci dakikada yerini Ahmet Şahin’e bıraktı.
 14 maç sonra
 Eskişehirspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Onur Bayramoğlu tam 14 maç sonra forma giydi. En son 11 Aralık 2022’de Elazığspor deplasmanında oynanan maçta forma giyen ve bu maçta sakatlanarak ameliyat olan Onur 4 ay sonra formasına kavuştu. Onur, 72’nci dakikada Eray Ertorun’un yerine oyuna dahil oldu.
 
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi