‘Cenaze İşleri’ Eskişehir’de

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ‘Cenaze İşleri’ Eskişehir’de
A
a

Elif isimli günlük dizi filmin kötü kızı Cemre Melis Çınar, başrolünü oynayacağı ‘Cenaze İşleri’ isimli sinema filmi Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla çekilecek.

Sütiş Eskişehir
Elif isimli günlük dizide 3 sezondur Arzu karakteriyle izleyicisiyle buluşan Cemre Melis Çınar, komedi tarzında çekilecek olan ‘Cenaze İşleri’ isimli sinema filmi için çalışıyor. Yapımcılığını Serpil Altın film ve Saygın Filmin üstlendiği “Cenaze İşleri” isimli komedi filminin yönetmen koltuğunda başarılı bir isim Korhan Uğur oturuyor. Odunpazarı belediyesi katkılarıyla Eskişehir’de çekilecek olan “Cenaze İşleri” isimli komedi filmi çekimleri 3 Temmuz itibariyle başlayıp 23 Temmuzda tamamlanacak gibi planlandı. Dizi film ve tiyatro sahnesi yoğunlukları arasında şimdide sinema filmiyle beyazperdede sevenleriyle buluşacak olan Cemre Melis Çınar “Beni takip edenler sinemada şaşıracaklar güldürmek mi? Kötü olmak mı? Bana yakışıyor, kararı yine izleyici verecek” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Arzu Hasüs 29 Haziran 2017 18:06

Kızım Ecenur Güven.Eskişehir Anadolu Üniversitesi sinema tv öğrencisi. Filmde ilk tecrübesini kostüm asistanı olarak sizlerle yaşayacak. Kolaylık ve başarılar diliyorum.

3 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi