Zabıtadan Dezenfektan Ürünlerine Sıkı Denetim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zabıtadan Dezenfektan Ürünlerine Sıkı Denetim
A
a

Simav Zabıtasından Dezenfektan Ürünlerine Sıkı Denetim

Kütahya’nın Simav Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde bulunan market ve bakkallardaki dezenfektan ürünlerinin fiyatlarını sıkı takibe aldı.
Vatandaşların haklarını korumak için yapılan denetimlerde, Korona virüs tedbirleri kapsamında stok yapılmadığı ve fiyat etiketlerinde herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Korona virüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde, usulsüz bir fiyat artışıyla karşılaşmadıklarını ifade etti. Biçer, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan, dezenfektan ve kolonya denetimleriyle, fahiş fiyatlara yönelik etiket kontrollerimiz devam edecek. Bu konuda duyarlılık gösteren Simavlı esnaflarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi