Çalışmaları izlemek için stada gelen PTT 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un kulüp başkanı Halil Ünal, yaptığı açıklamada, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemden bu yana inşaatla yakından ilgilendiğini söyledi.
Projenin her aşamasını takip ettiğini dile getiren Ünal, sıfır hata ile yapılan tesisin, Türkiye'nin en güzel statları arasında yer alacağını kaydetti.

Ünal, yüklenici firmanın bu sene 1 Ağustos'ta stadı teslim edeceğini aktararak, şöyle konuştu:
"Stadı bize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı da açılışa davet edeceğiz. Umuyorum ki, ilk maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız. Artık çimlerimiz döşenmeye başlandı. Yeni stattaki ilk yılımızda şampiyon olmak istiyoruz. Eskişehirspor takımı bir kazaya uğradı, küme düştü ama inşallah yeniden çıkacağız. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var."
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy da yaptığı açıklamada, çim serme işleminin bir hafta süreceğini kaydederek, "Stadın yeni sezona yetişmesini planlıyoruz. Koltuk yerleştirme işlemleri devam ediyor. İnşaata 33 bin seyirci sayısıyla başladık ama koltuk montajı yapıldığında yaklaşık 35 bin seyirci kapasitesi olacak. İnşallah yeni sezonda stadımız dolacak." ifadelerini kullandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tarihçi Prof. Dr. Yakut’un bu çağrısı karşılık bulmalı!
Tarkan Demir
Türkiye bayrağı değil, Türk Bayrağı
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu