Eskişehirspor Altes Tribün Lideri Mücahit Uluçay, yeni sezon öncesinde yaptığı yazılı açıklamayla taraftarlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Uluçay, kırgınlıkların geride bırakılması gerektiğini belirterek, tüm camiayı Eskişehirspor çatısı altında kenetlenmeye davet etti.
Yeni sezonun arifesinde olduklarını ifade eden Uluçay, Eskişehirspor sevgisinin sonuçlara bağlı olmadığını vurguladı. Taraftarların her zaman olduğu gibi tribünlerde takımlarının yanında olacağını belirten Uluçay, yeni sezonda da aynı desteğin sürmesi gerektiğini dile getirdi.
"Yeni bir sezonun eşiğindeyiz. Her sezon olduğu gibi yine omuz omuza, tek yürek olarak tribündeki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Bizim sevdamız sonuçlara göre değil, bu arma ve bu şehrin onuruna göredir" diyen Uluçay, önlerinde uzun bir maraton bulunduğunu söyledi.
Tribünlerin yeniden dolacağına inandığını ifade eden Uluçay, "90 dakika boyunca sesimiz kısılana kadar takımımızın yanında olacağız. Bu şehir bunu daha önce başardı, yine başaracak" dedi.
Açıklamasında tüm Eskişehirspor camiasına seslenen Uluçay, birlik mesajı vererek, "Herkesi tek bir amaç etrafında birleşmeye davet ediyorum. Kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakalım. Çünkü söz konusu Eskişehirspor olduğunda gerisi teferruattır" ifadelerini kullandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
CHP’de Kılıç dönemi başladı
Kerem Akyıl
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
1 yıl sonra yine Seyitgazi!
Kaan Özcan
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy