Yangında ölen Eskişehirli şehidin cenazesi Seyitgazi'de bekleniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yangında ölen Eskişehirli şehidin cenazesi Seyitgazi'de bekleniyor
A
a

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde çıkan orman yangınında şehit düşen Tolonay Kocaman'ın cenazesi, memleketi Seyitgazi'nin Kümbet Mahallesi'ne getirilecek. Şehit Kocaman'ın ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü içinde cenazenin gelişini bekliyor

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde çıkan ve Afyonkarahisar sınırlarına kadar yayılan orman yangınında şehit düşen Tolonay Kocaman’ın cenazesi memleketi Kümbet Mahallesi’nde bekleniyor.

Yangın bölgesinden alınarak Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Kocaman’ın cenazesinin, önümüzdeki günlerde Kümbet Mahallesi’ne getirilmesi bekleniyor. Aile yakınları ve mahalle sakinleri acılı bekleyişini sürdürürken, şehit evine Türk bayrağı asıldı ve taziye çadırı kuruldu.

Törenler, ikindi namazının ardından mahalle mezarlığında gerçekleşecek. Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan Tolonay Kocaman’ın, yangından yaklaşık bir hafta önce evlendiği öğrenildi.

Mahalle halkı, genç yaşta hayatını kaybeden orman işçisi Kocaman için dua ediyor.

Kaynak : HABER MERKEZİ
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi