Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ, 27 Şubat 2025 tarihinde Uşak ilinin çeşitli bölgelerinde şebeke tesislerinde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintileri uygulanacağını duyurdu. Kesintiler, belirli saat dilimlerinde gerçekleşecek ve çalışmalar erken tamamlanırsa belirtilen saatten önce elektrik verilebilecektir.
Kesinti Yapılacak Bölgeler ve Saatler:
Uşak, Eşme İlçesi:
Aydınlı Köyü: 27 Şubat 2025, 10:00 - 16:00 saatleri arasında Aydınlı Köy Sokak’ta elektrik kesintisi yapılacaktır.
Uşak, Merkez İlçesi:
Kalfa Köyü: 27 Şubat 2025, 09:00 - 16:00 saatleri arasında Kalfa Köy Sokak ve Kalfa Kök Kalfa Çıkışı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacaktır.
Muharremşah: 27 Şubat 2025, 09:00 - 16:00 saatleri arasında şu bölgelerde kesinti olacaktır:
- Çamcı Sokak
- Şakir Sokak
- Doğancık Sokak
- Güney Çevre Yolu Bulvar
- Hacım Sultan Cadde
- Halil Kaya Gedik Bulvar
- İspiroğlu Çiftliği 1 Sokak
- İspiroğlu Çiftliği Sokak
- Muharremşah Köy Küme Evler
- Susuzören Cadde
- Susuzören Sokak
- Kediyünü Köyü
- Kediyünü Köy Sokak
Belirtilen bölgelerde yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, elektrik kesintisi süresi boyunca bu bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır.