Uşakspor yönetiminin yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle Eskişehirspor karşılaşmasını “mali pansuman” olarak görmesi, açıklanan bilet fiyatlarıyla birlikte büyük tartışma yarattı. Pazar günü oynanacak kritik mücadele öncesi belirlenen rakamlar, futbol kamuoyunda ve taraftarlar arasında geniş yankı uyandırdı.
Uşakspor Kulübü tarafından açıklanan bilet fiyatlarına göre, Eskişehirspor taraftarları karşılaşmayı 260 TL karşılığında izleyebilecek. Ev sahibi Uşakspor taraftarları için ise fiyatlar çok daha yüksek seviyelerde belirlendi. Maraton tribünü 200 TL, kapalı A ve B tribünleri 1000 TL, kapalı C tribünü ise 700 TL olarak açıklandı.
Açıklanan fiyatlar, hem Uşakspor hem de Eskişehirspor taraftarlarının tepkisine neden olurken, birçok futbolsever rakamların ekonomik şartlar göz önüne alındığında erişilebilir olmaktan uzak olduğunu dile getirdi.
Zorlu karşılaşma, Pazar günü saat 15.00’te oynanacak.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
MHP’de siyasi kırılma!
Tarkan Demir
Eskişehir’de emekli ne yiyecek?
Kerem Akyıl
Silahları evinizden uzak tutun!
Kaan Özcan
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bu bayram ihmalin bedeli ağır olmasın
Ümit Polatbaş
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
