Uşak Valiliği, 21 Aralık günü il genelinde etkili olması beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle vatandaşları ani sel, su baskını ve kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Uşak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, gece saatlerinden sonra başlaması beklenen yağışların, bölge genelinde Afyonkarahisar, Denizli ve Uşak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı belirtildi. Yağışların 21-50 kg/m² arasında olması öngörülüyor, bu da özellikle bazı bölgelerde ani sel ve su baskınları riskinin yüksek olduğunu gösteriyor.
Yağışların yanı sıra, kuvvetli rüzgârların da etkili olacağı ifade edilerek, bu durumun açık alanlarda çalışan vatandaşlar için risk oluşturabileceği vurgulandı. Bu nedenle, özellikle tarım ve inşaat sektöründe çalışan kişilerin tedbirli olması gerektiği hatırlatıldı.
Uşak Valiliği, yağışlar sırasında oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini ve özellikle dere yataklarında, eğimli alanlarda ve altyapı yetersizlikleri bulunan bölgelerde yaşayanların daha da dikkatli olmalarını istedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Yeni otoparklar trafiği rahatlatacak
Kerem Akyıl
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy