Uşak’ın Eşme ve Merkez ilçelerinde 28 Nisan Pazartesi günü şebeke tesis ve bakım çalışmaları nedeniyle birçok bölgede planlı elektrik kesintisi yapılacak.
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları kapsamında 28 Nisan 2025 Pazartesi günü Uşak’ın Eşme ve Merkez ilçelerinde planlı elektrik kesintileri gerçekleştirecek.
Eşme ilçesine bağlı Poslu Köyü Meydanı, Mezarlık yanı, Kuştepe Küme Evleri ile Kayalı Köyü’nün Güllübağ Köyü Sokakları ve çevresinde 09.00-12.00 ile 13.00-17.00 saatleri arasında kesinti yaşanacak. Ayrıca Merkez ilçede Aktaş Köyü ve Selviliöğlu Köyü Dünek Mahallesi’nde de sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar elektrik kesintisi uygulanacak.
Yetkililer, yapılacak çalışmaların erken tamamlanması halinde elektriklerin ilan edilen saatten önce verilebileceğini bildirdi. Vatandaşların tedbirli olmaları ve planlı kesintilere karşı hazırlıklı bulunmaları istendi.
Kaynak : HABER MERKEZİ