Uşak’ta 20 Haziran Cuma günü birçok ilçe ve köyde elektrik kesintileri yaşanacak. Bakım-onarım çalışmaları nedeniyle uygulanacak kesintiler, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek.
Uşak genelinde 20 Haziran 2025 Cuma günü, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) tarafından gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı elektrik kesintileri uygulanacak. Sabah saat 09.00’dan itibaren başlayacak kesintiler, bazı bölgelerde 17.00’ye kadar devam edecek.
Elektrik dağıtım şirketinin açıklamasına göre, planlı bakım çalışmaları nedeniyle Uşak’ın Eşme, Merkez, Karahallı, Banaz ve Ulubey ilçelerine bağlı pek çok köy ve mahallede elektrik kesintileri yapılacak. Özellikle Eşme ilçesindeki Alahabalı, Dereköy, Dervişli, Eşmeli ve Oymalı köylerinde; Merkez ilçesindeki Elmacık, Selikler, Susuzören ve Yavi bölgelerinde sabah 09.00'dan itibaren elektrik verilemeyecek.
Karahallı’da Alfaklar, Coğuplu ve Duraklı köylerinde yapılacak çalışmalar kapsamında da kesintiler 17.00’ye kadar sürecek. Banaz ilçesindeki Ahat köyü ve Ulubey’deki Çubuk Dağı Küme Evleri de kesintiden etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor.
Dağıtım şirketi tarafından yapılan açıklamada, planlanan çalışmaların erken tamamlanması durumunda kesinti süresinin sona ermeden önce enerji verilebileceği belirtildi. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tedbirleri alması çağrısında bulunuldu.
Kaynak : HABER MERKEZİ