Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından organize edilen ÜNİLİG Hentbol Süper Lig müsabakaları, Eskişehir’de tüm hızıyla devam ediyor. Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuva, hentbol tutkunlarını bir araya getirirken, tribünlerdeki ilgi her geçen gün artıyor.
Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen üniversite hentbol takımları, sahada büyük bir rekabet sergiliyor. Bugün oynanan karşılaşmalarda bol gollü ve tempolu maçlar izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Eskişehirli hentbolseverler, salonu doldurarak takımlara destek verdi ve mücadelelerden büyük keyif aldı.
Üniversiteler arası sporun gelişimine katkı sunan organizasyonun ilerleyen günlerde daha da yoğun bir katılımla sürmesi bekleniyor. Final yolunda takımların performansı merakla takip ediliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Adaletin sütunları kesilmiş
Kerem Akyıl
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy