Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adana'da düzenlenen Okul Sporları Küçükler ve Minikler Tenis Türkiye Birinciliği müsabakalarında Eskişehir İl Birincisi Uçan Bisiklet - Özel Yaşam Köyü İlkokulu ekibi de mücadele ediyor. 38 ilden 300 sporcunun katıldığı turnuva, 14 Haziran Pazar gününe dek sürecek.

Uçan Bisiklet öğrencileri Artun Uslu, Meriç Çam ve Jan Atlas Eröz’den oluşan Özel Yaşam Köyü İlkokulu tenis takımı, Adana’da düzenlenen şampiyonanın ilk gününde Ağrı Esat Devrim İlkokulu ekibini, ikinci gününde de Antalya Konyaaltı İlkokulu öğrencilerini yenerek, Türkiye Birinciliği konusundaki iddiasını sürdürüyor.
Aynı zamanda Eskişehir Tenis Akademisi - ETA sporcusu olan minikler, şampiyonluğu Eskişehir’e getirmek için son derece hırslı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Hem “Haklısın” diyorlar hem tahliye ediyorlar
Kerem Akyıl
Yasaklar Bahçesi!
Kaan Özcan
TOKİ işi ticarete çevirdi!
Tarkan Demir
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Bu şehir Eskişehirspor’la nefes alıyor
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu