Bolu’da 30 yıldır taksicilik yapan Ahmet Üremiş, Türkiye'nin yerli otomobili Togg T10X'i alarak bu aracı taksiye dönüştürmek istedi. Sarı renge boyadığı aracı için gerekli işlemleri tamamlayan Üremiş, taksimetre bağlatmak için başvurduğu servisten beklediği desteği alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.
Üremiş, aracının taksiye dönüşümü için gerekli başvuruları ve boyama işlemlerini tamamladıktan sonra, taksimetreyi bağlatmak için servise başvurdu. Ancak, servisin bağlantıyı gerçekleştirememesi nedeniyle sorun yaşadığını belirten Üremiş, "Usta kabloyu bulamadı, taksimetreyi bağlayamadılar. Firmayı aradım, müşteri servisi durumu üst kademeye iletti ama bir aydır dönüş yapılmadı. Sorunum hala çözülmedi" dedi.
Togg T10X’i büyük bir heyecanla aldığını belirten Üremiş, taksiye dönüşüm sürecindeki bu aksaklığın kendisini mağdur ettiğini söyledi. "Türkiye'de ilk olan bu araçla taksicilik yapmak istedim, fakat sadece taksimetre sorunu nedeniyle hizmet veremiyorum. Müşteri hizmetlerinden hala dönüş almadım, yüzlerce kez çağrı bırakmama rağmen sorunum çözülmedi" diye konuştu.
Togg'un taksiye dönüşüm fikrinin Bolu halkı tarafından ilgiyle karşılandığını belirten Üremiş, "Müşteriler aracın ne zaman taksiye çıkacağını soruyor. Arabamdan gayet memnunum, bir sorunum yok. Tek sıkıntım taksimetrenin bağlanamaması. Togg'u alırken tek amacım vatandaşlara hizmet vermekti, başka bir beklentim yok" dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy