Türk Hava Kurumu (THK) Eskişehir Şubesi, üniversite öğrencilerinin ardından lise öğrencileriyle de bir araya gelerek havacılık kültürünü tanıttı. Özel MY Koleji öğrencilerinin katıldığı programda, Türk Hava Kurumu’nun geçmişi, kuruluş amacı ve günümüzde yürüttüğü faaliyetler slayt ve videolar eşliğinde anlatıldı.
Etkinlikte konuşan THK Eskişehir Şube Başkanı Gökhan Çalışkan, gençlerin bilim ve teknolojiye ilgi duyan, araştıran ve üreten bireyler olarak yetişmesinin önemine dikkat çekti. Çalışkan, THK’nın eğitim, sportif havacılık faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleriyle gençlerin havacılıkla tanışmasına katkı sunduğunu belirtti.
Çalışkan, Eskişehir’de bulunan Türkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi’nin gençler için önemli bir fırsat sunduğunu ifade ederek, merkezin havacılık eğitimleriyle öğrencilerin ufkunu genişlettiğini söyledi. Çalışkan, Eskişehir’in havacılık alanındaki güçlü konumunun bu merkezle daha da pekiştiğini vurguladı.
Program sonunda öğrenciler, THK’nın faaliyetlerine ilişkin merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Güvenin eseri
Tarkan Demir
Talat Yalaz pes etmiyor!
Kaan Özcan
CHP İl Başkanı bulamıyor
Kerem Akyıl
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Emekliler ne yapsın?
Seval Erci
Ruhun emekliliği olmaz
Ümit Polatbaş
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy